MALATYA / AKÇADAĞ - ŞEHİT HAVA PİLOT YÜZBAŞI FATİH FAZIL TAŞKIN İLKOKULU

ŞEHİT HAVA PİLOT YÜZBAŞI FATİH FAZIL TAŞKIN İLKOKULU

Adres
BAHRİ MAH. BAHRİ SAĞLIK CAD. ŞU.HV.PLT.YZB.FATIH FAZIL TAŞKIN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 31 AKÇADAĞ / MALATYA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
...
Kaloriferli
Ulaşım
Okul servisi ve Bahri birlik araçlarıyla ulaşım işi yürütülmektedir. Servis çarşı güzergahından başlayıp okula kadar öğretmenleri almaktadır. Yol yaklaşık 40 dakika sürmektedir.
Bahri Mahallesi Akçadağ/MALATYA
İl Merkezine uzaklık: 35 km İlçe Merkezine uzaklık: 13 km